VINK SØGER VIDEOPRODUCENT OG ILLUSTRATOR!

 

Kalder alle kreative væsner!

Er du visuelt tænkende? Kan du bedre lide at kommunikere i farver og motiver, frem for tekst og tegnsætning? Kan du filme, interviewe og klippe? Studerer du på en kreativ uddannelse, eller kan du bare godt lide at være kreativ i din fritid?Så er det måske dig, vi leder efter! Lige nu søger vi på VINK MEDIE nemlig både en videoproducent og en illustrator.

VINK er et digitalt kulturmagasin, der fokuserer på de skæve vinkler og nye måder at afdække dit, mit og vores København på. Vi vil med din hjælp udforske nye sider af byen og præsentere det kendte fra en anderledes vinkel. Vi ønsker hellere en lille historie i den store, laver et interview, et tværfagligt samarbejde med de andre redaktioner eller noget andet, der kunne falde dig ind. Det må gerne være skægt, smadret, sjovt eller underligt – der er højt til loftet på VINK.

 

Vi forventer:

 • At du brænder for at visualisere fortællinger.
 • At du har gode idéer, som du har lyst til at følge fra start til slut.
 • At du er åben i dine fortolkninger af den københavnske kultur.
 • At du har erfaring med enten at producere video eller illustrativt indhold
 • At du kan arbejde selvstændigt, men samtidig ser en mening med at få feedback.
 • At du har lyst til at indgå i et fagligt fællesskab, der brainstormer og udvikler sammen.
 • Erfaring med redigeringsprogrammer som Final Cut Pro, Photoshop, Illustrator og InDesign er en fordel, men ikke et krav.

På medieredaktionen samler vi både illustratorer, videoproducenter, fotografer, lyd-folk og SoMe-hajer. Redaktionen arbejder med at sørge for, at VINK har en skarp, visuel profil, og kan skabe røre på sociale medier med sine fængende, visuelle projekter. Vi gør en dyd ud af at gøre plads til udvikling. Og som oftest udvikler vi os sammen. Det vil sige, at vi brainstormer og hjælper hinanden, så godt vi kan. Vi benytter os af vores forskellige baggrunde og uddannelser til at vidensdele og styrke hinandens evner. Vi arbejder ofte efter et learning-by-doing princip. Så her er masser af plads til at afprøve alle dine idéer.

 

Vi tilbyder:

 • Erfaring med at illustrere eller lave visuelle opgaver osv. – lige til at pynte på CV’et.
 • Stor kreativ frihed, hvor der er plads til at eksperimentere og afprøve egne idéer.
 • En plads i et dynamisk, engageret team, hvor det sociale står højt på dagsordenen.
 • Et stort netværk inden for det kulturelle felt.
 • Mulighed for at udvikle dine færdigheder gennem workshops og faglige arrangementer hos VINK

VINK er et non-profit kultursite. Alle på redaktionen arbejder frivilligt, og vi kan derfor ikke tilbyde dig løn. Til gengæld går vi højt op i at støtte din udvikling som illustrator/videoproducent – vi giver dig i hvert fald mulighed for at prøve en masse idéer af inden for dit felt. Gennem forskellige kompetenceudviklende sessions lærer vi sammen nogle ting om at begå os i det kulturfaglige landskab.

Stillingen er tidsmæssig tiltænkt at kunne fungere sideløbende med et fuldtidsjob eller studie. Det er et stort plus, hvis du har fleksibilitet i dit daglige skema, og at du har lyst til at deltage i de mange sociale tiltag.

Er du interesseret, eller kender du en, der er det? Send en ansøgning til vores medie-redaktør Emma på visuel@vinkkbh.dk – så inviterer hun på en snak om dig, din erfaring og forventninger.

Deadline 5. Juni