Vink søger bylivsskribenter!

 

Banker dit hjerte for København? Brænder du efter at dykke ned i byens skæve og til tider skøre kulturliv? Har du lyst til møde byen, som den er, og folde den og dine oplevelser ud for et større publikum? Så er det måske dig, der er vores nye bylivsskribent. Som skribent på byliv bliver du en del af en redaktion, der hele tiden forsøger at afdække det københavnske kulturliv på en skæv og fængende måde.

På VINK er vi på udkig efter nye skribenter til vores bylivsredaktion, der kan skrive levende og inddragende om bylivet i København. VINK er et digitalt kulturmagasin, der fokuserer på de skæve vinkler og nye måder at afdække dit og vores København. Vi vil med din hjælp gerne udforske nye sider af byen og præsentere det kendte fra en anderledes vinkel.

Vi søger en bylivsskribent, der har lyst til at udforske og beskrive livet i København. Hvad det vil sige at leve i København, hvad der sker i byen, og hvordan den udvikler sig og lever sit eget liv. Vi klapper særligt højt, hvis du formår at udfolde det mindre kendte kulturmiljø i hovedstaden gennem interviews, reportager fra arrangementer og portrætter af byens kulturskabere.

 

Vi forventer:

  • At du har en skarp pen og en interesse i at udfordre og udvikle dine evner på skrift.
  • At du interesserer dig for, hvad der sker i København og gerne vil skrive om de unikke små og skæve initiativer på lige fod med større og mere veletableret kultur.
  • At du er åben i dit møde med kultur og tør blive udfordret på din egen smag.
  • At du kan arbejde selvstændigt, men samtidig ser en mening med at få kritik og sparring på egne tekster.

 

Vi tilbyder:

  • Erfaring med skriftlig kulturformidling – lige til CV’et.
  • Stor kreativ frihed, hvor der er plads til at eksperimentere og afprøve egne idéer.
  • En plads i et dynamisk, engageret team, hvor det sociale står højt på dagsordenen.
  • Et stort netværk inden for det kulturelle felt.
  • Mulighed for at udvikle dine færdigheder med workshops og arrangementer gennem VINK.

 

VINK er et non-profit kultursite. Alle på redaktionen arbejder frivilligt, og vi kan derfor ikke tilbyde dig løn. Til gengæld går vi højt op i at støtte din udvikling som kulturskribent. Du får feedback på dine tekster og hjælp til idéudvikling, samtidig med at du får mulighed for at deltage i forskellige kompetenceudviklende sessions, hvor vi sammen lærer om ting, der gør os til bedre agenter i det professionelle kulturfaglige landskab.

 

Stillingen er tidsmæssigt tiltænkt at kunne fungere sideløbende med et fuldtidsjob eller studie. Det er et stort plus, hvis du har en fleksibilitet i dit daglige skema, og det forventes, at du deltager i de mange sociale tiltag. Vi er selvfølgelig fleksible med opstart ifht. eksamener.

 

Er du interesseret, eller kender du den rette person til stillingen? Så skriv en mail til chefredaktør Therese på redaktion@vinkkbh.dk – så inviterer hun på en snak og en kop kaffe!

Send din motiverede ansøgning inden d. 5. Juni 2021. Vi gennemgår ansøgninger løbende, så send din allerede i dag.