VINK Bazaar Anna T Huynh8 (1)

VINK søger madskribenter! Er det dig?

 

Bruger du mere tid, end du burde på at researche nye madtrends? Bruger du flere penge, end du har på soyasorbet og ristet fennikel? Og har du en masse oplevelser og meninger, som du brænder for at dele? Så er det måske dig, vi leder efter på madredaktionen.

På frivilligmagasinet VINK søger vi en engagerede skribenter til vores madredaktion, som skriver levende og reflekterende om den københavnske madscene – og som ikke er bange for at sætte sig selv ind i spillet.

VINK er et digitalt kulturmagasin, der fokuserer på de skæve vinkler og nye måder at afdække dit og vores København på. Vi vil med din hjælp gerne udforske nye sider af byen og præsentere det kendte fra en anderledes vinkel. Vi leder derfor hverken efter en anmelder eller efter ”spis-dig-slank”-opskrifter. Derimod leder vi efter skribenter, der er friske på at udforske og udfordre mange af de spirende madinitiativer, der findes i København. Det må gerne være skægt, smadret, sjovt eller underligt – der er højt til loftet på VINK.

 

Vi forventer:

  • At du producerer én artikel om måneden.
  • At du har en skarp pen og en interesse i at udvikle dine evner på skrift.
  • At du er åben i dine fortolkninger af den københavnske kultur
  • At du kan arbejde selvstændigt, kan møde deadlines, og desuden værdsætter kritik på dine tekster
  • Er nysgerrig og villig til at prøve nye ting, også sammen med de andre på redaktionen og på VINK generelt. 

Hvad du læser eller hvor du arbejder er af mindre vigtighed. Mest af alt forventer vi blot at du interesserer dig for mad og gerne vil skrive om både de kendte og ukendte madsteder eller tendenser i København.

 

Vi tilbyder:

  • Erfaring med skriftlig kulturformidling – lige til CV’et.
  • Mulighed for at modtage hjælp og sparring på dine tekster
  • Stor kreativ frihed, hvor der er plads til at eksperimentere og afprøve egne idéer.
  • Mulighed for at udforske København under VINKs banner. Det vil sige, du vil kunne interviewe og møde spændende folk, der arbejder på madscenen, og også få mulighed for selv at både se, smage og dufte hvad de arbejder med.
  • Mulighed for at indgå i et ambitiøst og socialt frivilligt fællesskab.

 

VINK er et non-profit kulturelite. Alle på redaktionen arbejder frivilligt, og vi kan derfor ikke tilbyde dig løn. Til gengæld går vi højt op i at støtte din udvikling som skribent. Gennem forskellige kompetenceudviklende sessions kan du desuden lære konkrete værktøjer til at udvikle dine tekster.

Stillingen er tidsmæssigt tiltænkt at kunne fungere sideløbende med et fuldtidsjob eller studie. Vi er selvfølgelig fleksible med opstart ifht. eksamener. Er du interesseret eller kender du den rette person til stillingen? Så send dit CV og en ansøgning til vores madredaktør Therese på mad@vinkkbh.dk - så inviterer hun på en snak om dig og din seneste madoplevelse! Vi hører gerne fra dig hurtigst muligt.

Deadline 5. Juni