TEATERRUM: BÅDTEATRET

Teatret er afhængigt af lys. Lyset indrammer, forstærker, slører og skaber kontrast. Det afslører bådens intime rammer og små detaljer, som minder én om det vandbårne teater og giver en ekstra dimension til skuespillets forunderlige verden. Jeg har fotograferet teatrets rene rum, hvor tankerne kan vandre og ethvert skuespil kan opstå.

 

ba%cc%8adteatret_teaterrum_soloprojekt_karin-skaarup_4-juli-2016_vink1

ba%cc%8adteatret_teaterrum_soloprojekt_karin-skaarup_4-juli-2016_vink2

ba%cc%8adteatret_teaterrum_soloprojekt_karin-skaarup_4-juli-2016_vink3

ba%cc%8adteatret_teaterrum_soloprojekt_karin-skaarup_4-juli-2016_vink4

ba%cc%8adteatret_teaterrum_soloprojekt_karin-skaarup_4-juli-2016_vink5

ba%cc%8adteatret_teaterrum_soloprojekt_karin-skaarup_4-juli-2016_vink6

 

Om projektet:

Teatret har alle dage fascineret. Det er stedet, hvor komedie og tragedie lystigt blandes, det sted hvor vi søger hen for at underholdes, røres og fornyes, det sted hvor vi lægger vores bekymringer fra os og træder ind i en kunstig verden, der til tider synes mere ægte, end noget vi kan opleve ude i den virkelige verden. Teatret er det stof, som drømme er gjort af, et besjælet rum, et rum der kun er noget i kraft af sit indhold. Men hvordan ser der ud, hvis man trækker scenetæppet til side og kigger om bag scenen? VINK har bedt 5 af vores kunstnere om at fortolke teatret som rum. Om at fortolke teatret som byrum og kunstnerisk rum, undersøge form frem for indhold. Det er blevet til 5 portrætter af 5 unikke københavnske teatre. Dette er tredje udgivelse af 5, som vi vil publicere hver søndag i løbet af den næste måned. Hele projektet vil til sidst blive udstillet samlet i Dansehallernes foyer fra 11.november til 18.november. Læs mere om udstillingen her. Her kan du se første portræt om Dansehallerne og andet portræt om Hofteatret.

Holdet bag:

Tegner Andreas Juul Blinkenberg, fotograf Karin Skaarup, tegner Nicole Jonasson, tegner Liv Habel og fotograf Kim Granli.