Rummet Tur Retur

I årets første podcast er VINK LYD dykket ned i fænomenet escape gaming i København. Vi har besøgt det nyeste skud på stammen hos Escape Copenhagen; et virtual reality escape game, der gennem VR-briller sender dig en tur ud i Cosmos, hvor kun samarbejde kan få jer tilbage til Jorden igen. Om det lykkes for redaktionen, og mere om hvorfor escape gaming er super fedt, kan du høre meget mere om her!

//Illustration: Andreas Juul Blinkenberg //Musik: Andreas Juul Blinkenberg //Jingle: All The Colours Of The Dark

VINK LYD en podcast, der finder lydene fra det skæve og underfundige København og broderer et lydtæppe af mangfoldige københavnske stemmer, fortællinger og kulturfænomener.
Hver søndag udgiver vi en ny podcast. Du kan høre vores podcast her på siden, men du kan også finde vores podcasts på iTunes ved at søge på VINK LYD.

Udover at lave podcasts studerer Johanne sociologi på Københavns Universitet. Hun har elsket radio, siden hun var helt lille og har det lidt ambivalent med, at podcasts pludselig er blevet så moderne. Det gode er, at folk faktisk forstår, hvad hun laver, for hvis der er et spørgsmål, hun er træt af at svare på, så er det: ”Nå, men hvad kan man så lave, når man er uddannet sociolog?”. Bonusinfo: saltlakridser og danskvand (uden citrus!) er vejen til Johannes hjerte.