Podcast: Til F(estival)olkemøde På Bornholm

Har du også tit tænkt på, hvad det dér Folkemøde egentlig går ud på? Så kan du tage med vores podcaster Johanne Digebjerg Holgersson til Bornholm, hvor hun i sidste weekend udforskede, hvad det vil sige at være på politisk festival. En ting er helt sikkert: der bliver drukket mange øl – og de er gratis!

//Jingle: All the Colours of the Dark

 

VINK LYD en podcast, der finder lydene fra det skæve og underfundige København og broderer et lydtæppe af mangfoldige københavnske stemmer, fortællinger og kulturfænomener.
Hver søndag udgiver vi en ny podcast. Du kan høre vores podcast her på siden, men du kan også finde vores podcasts på iTunes ved at søge på VINK LYD.

Udover at lave podcasts studerer Johanne sociologi på Københavns Universitet. Hun har elsket radio, siden hun var helt lille og har det lidt ambivalent med, at podcasts pludselig er blevet så moderne. Det gode er, at folk faktisk forstår, hvad hun laver, for hvis der er et spørgsmål, hun er træt af at svare på, så er det: ”Nå, men hvad kan man så lave, når man er uddannet sociolog?”. Bonusinfo: saltlakridser og danskvand (uden citrus!) er vejen til Johannes hjerte.