Vil du være en del af VINK?

 

OPDATERET MAJ 2016:

 

Kære I,

 

Vi søger løbende kreative sjæle, som tænker skævt og eksperimenterende, og som vil være en del af vores VINK-familie. I øjeblikket er vi en broget flok på 80; nogle studerer arkitektur, musikvidenskab, dansk eller noget helt andet, flere skriver digte, én er uddannet historiker og atter andre interesserer sig for grafisk design, sociale medier eller oplevelsesøkonomi.

 

Sammen udgør vi et kreativt hold, som alle brænder for – og lægger vældig meget energi i – vores digitale kulturmagasin VINK.

 

Det er vores vision at udgøre en bred platform for de skæve initiativer og små venues i København, at være stemme for de upcoming kunstnere og de skælvende iværksættere. Vi skræller lag af byen og formidler fra undergrunden – eller finder den skæve og personlige vinkel på det kommercielle.

 

Har du lyst til at være med? Så søger vi i øjeblikket efter følgende:

 

//FOTO/VIDEO 

– Videofotojournalist

– Fotojournalist/fotograf

 

//PODCAST-REDAKTIONEN

– Vi søger flere audiojournalister/folk der forstår sig på lyd&redigering, og som har gode idéer til at bruge det i sammenhæng med VINK. Det gælder alt fra lydreportager over ‘portræt af en københavner’ til at tage vores indhold op til diskussion gennem en podcast.

 

// SKRIBENTER

– Madskribenter

– Litteraturskribenter

– Filmskribenter

 

// REDIGERING

– Redigerende

 

// DESIGN / UDTRYK

– Kunstner (hvad end du laver collager, grafitti eller akvarelmalerier, you name it)

 

// ADMINISTRATIVT

– ‘Koordingeringsleder’ til at styre alt det administrative i den daglige VINK-trummerum.

– Fundraiser (som kan bruge sine gode idéer til at søge om alt fra fondspenge til energidrinks, frimærker, undergrundsfester, visitkort – eller andet i forbindelse med vores VINK LIVE-arrangementer)

 

// ET KODEHOVED

– Webudvikler/webdesigner (til et fuldstændigt redesign af vores website)

 

Send os en mail på redaktion@vinkkbh.dk, hvis du vil være med på VINK! – så inviterer vi på en skøn kop kaffe, så vi kan lære hinanden at kende!

 

KåHå,

alle os fra VINK

 

 

 

//Top- og forsidetegning: Nicole Blicher Jonasson