LØS market – En grønnere måde at handle på

Mad

INDTRYK: Kom med en tur i LØS market på Saxogade 77 og få dine økologi- og emballagespildsbarometre i plus!

LØS market
Foto: Malene Sørensen

Jeg er et af de mennesker, som er meget bevidst om både økologi og mad- og emballagespild. Derudover er jeg også et af de mennesker, som oftest vælger den lette løsning. Beslutningen om at vælge Netto nede på hjørnet frem for et supermarked to kilometer væk. Men nu tager jeg mig sammen både for mig selv og for alle jer, der kan have samme lethedstendens som jeg selv!

LØS market er Vesterbros 100% økologiske og emballagefrie supermarked. Her er der over 300 forskellige tørvarer, grøntsager, kaffetyper olier, sæber og meget mere – og alle varer købes til kilopris. Du kan enten tage dine egne beholdere med hjemmefra, købe LØS markets glas og poser eller benytte dig kvit og frit af deres genbrugsglas. Du kan eksempelvis få dine gryn i opbevaringsglas fra tyske Weck. Hvor fint er det ikke lige?

LØS market
Foto: Malene Sørensen

Konceptet kan sammenlignes med en slikbutik. Forestil dig slikbutikkens udvalg, langs væggen, hvor du selv vælger hvilken slags slik, og præcis hvor meget af det, du vil have. Bagefter går du til kassen, vejer din slikpose og har fået lige præcis den mængde, du ønskede. LØS gør det samme, bare med økologiske dagligvarer.

Hos LØS market er væggene, ligesom i slikbutikken, fyldt med doseringsbeholdere fra gulv til loft.. Der er ølandshvede, røde linser, chokoladeknapper og meget, meget mere. Bagerst i butikken er alle deres væsker, som du får med hjem i gennemsigtige og brune flasker med patentlåg. Når du køber vin, olier, eddike og andre flydende lækkerier, skal du købe LØS’ egne flasker af hygiejnemæssige grunde – men de har selvfølgelig et pantsystem, hvor du, næste gang du kommer, bytter den gamle flaske til en ny, kvit og frit!

Foto: Malene Sørensen

LØS markets kerneværdier er nul emballage, 100% økologisk, genbrug og at reducere madspild. Du får altså en fuldstændig unik og bæredygtig indkøbsoplevelse, som har direkte instagram-potentiale. LØS market italesætter mulighederne for en bæredygtig omstilling af hverdagens vaner ved at tilbyde et helt reelt alternativ. Så lad os alle bryde med vores lethedstendens og vaner og investere aktivt i vores fremtid!

LÆS FLERE ARTIKLER AF SIGNE HÉR