Vibes Apotek – Bar & Lounge

vibes-apotek-ditte-winther-broedreskift

VIBES APOTEK – BAR OG LOUNGE //Foto: Ditte Winther Brødreskift

 

På Nørrebro ligger et magisk apotek, hvor du kan blive kureret for alt lige fra tømmermænd til overtrækssmerter. 

Hvis du en gang imellem føler dig trist og fortvivlet – ikke kun over udvalget af barer og bodegaer på Ydre Nørrebro – men måske over overtrækket på din konto eller bare over tilværelsen generelt. Eller hvis du bare har brug for et nyt indslag til din rimelige standard weekend, så skulle du tage og besøge Vibes Apotek.

Denne lille perle er den perfekte kombination mellem lounge og bodega. Stedet, som åbnede i 2011, har en helt fantastisk og unik beliggenhed på Ydre Nørrebro i det nordisk mytologiske lejlighedskompleks på Ydunsgade 5. En sådan Kreuzberg-beliggenhed er, hvad jeg selv og med sikkerhed andre Nørrebrobeboere længe har efterspurgt.

Stedet er råhyggeligt, og den afslappede atmosfære kan bestemt være med til at sætte et helt særligt præg på din weekend. Det magiske apotek var tidligere kendt for at have dinitrogenoxid, bedre kendt som lattergas – som en fast del af barrepertoiret. Dog har de måtte afskaffe denne del af menuen, efter det blev ulovligt at sælge lattergas til beruselse fra 1. april i år. Heldigvis har Vibes apotek stadig et kontroversielt og forfriskende udvalg af drinks til ydmyge og budgetvenlige priser.

Så hvis du også sidder og tænker over, at du måske gerne vil mødes med vennerne til en tidlig fyraftensbajer efter en lang uge, men simpelthen ikke orker at gøre noget ved det, fordi du er træt af at sidde blandt folk i alderen 45+ i en tyk os af røgen fra grønne Cecil, som sviger i øjnene. Så smut en tur forbi Vibes Apotek.

Du kan afprøve det interessante udvalg af drinks, alt i mens du læner dig tilbage i en stol, ryger en cigaret og lader dig forføre af den helt specielle stemning og charme til lyden af lækre undergrundstoner.

/Ditte Winther Brødreskift

Hvor: Ydunsgade, 5, 2200 København N

Hvornår: Torsdag til lørdag kl. 19.30-02.00

Hvorfor: Stemningen, forfriskende drikke og rygeren!

Mønt: Gratis indgang, lækre barpriser