Den Lille Gule Kaffebar

den-lille-gule-kaffebar-andrea-sigaard

DEN LILLE GULE KAFFEBAR //Foto: Andrea Sigaard

 

Over for Grand Teatret gemmer sig en lille frokostperle under kaldenavnet ’Den Lille Gule’.
Den er stadig så ny, at du kan have indflydelse på menukortet eller hvilke tæpper, der skal hænge på stoleryggene til gæstebrug. Caféen åbnede i foråret 2014 og er allerede meget velbesøgt. Stilen er personlig og fin. Og så har de også fået parasoller udenfor. Her serveres sunde rugbrødsklapsammener med seranoskinke, okse, krabbe eller humus med chili. Jeg kan garantere, at sidstnævnte er god. Både to go or to stay. Er du en stor mand og en sulten mand, skal du bestille to sandwiches. Du bliver ikke mæt af én.
Nyd maden på kaffebaren eller tag den med. Bliver du siddende og nyder den, skal du huske, at der er stole- og bænkeplads op af den lille trappe ved baren, der gemmer på et skævt loft – og sommetider en udstilling.
Er du til dessert i dag, kan du købe en firkant hjemmelavet chokoladekage eller en lemonade for 35 kroner. Sådan en drikker jeg i øjeblikket. Den er go’.
Og i øvrigt, ejeren hedder Son Le, og han er mega gæstfri og cool! Så tag en snak med ham.
Yo, //Maria Bruun-Schmidt

Hvor: Mikkel Bryggers Gade 7, 1460 KBH K

Hvornår: Mandag til søndag kl. 08-22.00

Mønt: 35-40 kroner for en personlig rugbrødsklapsammenmad. Eller et stykke chokoladekage. Eller en lemonde. Kaffen koster omkring 25 kroner. Du får ti procent, hvis du er studerende – eller en sød københavner.