Ugens Udvalgte: Musik, yoga, mere musik og bogrelease

Fra alle sider kommer halvtriste udmeldinger om, at nu er sommeren ved at være overstået. Vejret virker også, som om det er ved at være klar til koldere tider. Heldigvis skorter det ikke på udendørs begivenheder af den grund. I denne uge er der både udendørs musik, udendørs yoga og lidt mere udendørs musik at være med til. Lad os klemme sidste dråbe ud af sommeren og glemme lidt endnu, at der er noget der hedder efterår, regnvejr og 10 grader. I denne uge anbefaler VINK dig at komme ud af huset og se dig omkring i København. Og så håber vi på at det bliver en lille smule varmere igen.

 

STRØM

Hvis du er studerende, har du stadig en god bid sommerferie tilbage. Så er der STRØM denne uge. Selvfølgelig også hvis du ikke har sommerferie og ikke er studerende. Fra den 11. til den 17. august kan du få en masse musikoplevelser specielt udvalgt af nogle, der ved en hel del, om hvad der er op og ned inden for den elektroniske musikscene.

Onsdag eftermiddag er der chill-musik i Østre Anlæg arrangeret i et samarbejde mellem STRØM og pladebutikken DORMA 21. De har inviteret nogle af deres yndlingsartister til at spille på onsdag fra kl. 15. (Facebook: https://www.facebook.com/events/1456907051228652)

Onsdag aften kan du komme til fest oven på DGI-byen, når blandt andet Den Sorte Skole og Bjørn Svin spiller op til dans på ”The Red Roof”. Det er fra klokken 19 og er også gratis. (Facebook: https://www.facebook.com/events/1509543525931823/)

Fredag holder Rust block party på Guldbergsgade med seks timers dancehall. Festen fortsætter fra klokken 22 med dubstepindenfor på Rust. (Facebook: https://www.facebook.com/events/676579102377451/?ref=ts&fref=ts)

Tjek det fulde program på festivalens hjemmeside (link: http://www.stromcph.dk/) – der er masser af oplevelser at tage af alle syv dage.

Hvor: Forskellige steder i København

Hvornår: 11. – 17. august

Portemonnæ: Det varierer alt efter event, men enten gratis eller mellem 50-160 kroner.

HYGGELIGE OMGIVELSER: Her er der yoga på torsdag. //Foto: tambourinesam

 

Kundalini yoga i Nørrebroparken

Hvis du tidligere har været lidt bange for yoga, så er BolsjeYoga stedet at give det chancen – instruktørerne er søde og det hele er lidt nede på jorden. Du behøver ikke at kunne krølle begge ben rundt om nakken for at være med. BolsjeYoga holder sædvanligvis til på Bolsjefabrikken, og har i sommerens løb rykket yogatimerne udendørs, hvor de foregår ved haven i Nørrebroparken. Yogainstruktørerne er frivillige og byder på varierede og udfordrende yogatimer, som alle kan være med til. Denne torsdag er der lagt noget særligt i kakkelovnen med afarten kundalini-yoga, som udover at sætte krop og sjæl i forbindelse, også kan byde på et lille helt naturligt trip på grund af de dynamiske og gentagende øvelser. Lidt svimmel lover de i hvert fald, at man bliver.

Smut forbi, grin lidt af dig selv og få en oplevelse inden i din egen krop med græs under fusserne. Medbring egen måtte.

Hvor: Nørrebroparken

Hvornår: torsdag d. 14. august kl. 17

Portemonnæ: Yogatimerne kører på donationer – så du bestemmer faktisk selv. Vejledende donation er angivet til 30 kr.

Meld dig til på Facebook: https://www.facebook.com/events/893983010631336/

GOD STEMNING i Pumpehusets Byhave. //Foto: aok.dk

 

Pumpehusets Byhave

Trænger du til lidt afveksling fra elektronisk musik? Eller bare et hyggeligt sted at droppe forbi til et par timers musik og hygge? I Pumpehusets gård kan du indtil 13. september opleve gratis koncerter og god stemning hver onsdag til lørdag. Der er hyggeligt, man må medbringe mad, og du kommer helt sikkert til at opdage noget ny musik. Så tag forbi Byhaven til lidt uforpligtende musiklytning og et par øl, eller hvad man nu har lyst til.

Tjek Facebook-eventet for ugens bands: https://www.facebook.com/events/366290070176635/?ref=ts&fref=ts.

Hvor: Studiestræde 52

Hvornår: Onsdag til lørdag fra klokken 16.00 indtil 13. september

Portemonnæ: Der er gratis indgang og en stor fadøl til 35 kroner

 

7/11 bogrelease

Caspar Eric har skrevet en samling af digte som udkommer på torsdag. Bogen hedder 7/11 og er en samling af nutidige digte om blandt andet kravet om at være lykkelig. Hvis du vil være med til at fejre den unge debutant, så kig forbi VESS på Oehlenschlægersgade, hvor du også kan opleve oplæsninger fra seks andre unge litterater. Senere spiller electropopduoen Secret Life og DJ Jahni. Banen er kridtet op til en skøn københavnsk begivenhed med alt en sådan bør indeholde: lidt kultur, lidt gratis drikkevarer og musik. Og som Caspar Eric selv skriver på Facebook: ”ps. man behøver ikke være lykkelig for at komme. det er ok at komme hvis man har en dårlig dag. så gør vi noget ved det.”

Hvor: Oehlenschlægersgade 36

Hvornår: Torsdag d. 14. august

Portemonnæ: Gratis

Facebook: https://www.facebook.com/events/262772860597790/?fref=ts