Ugens udvalgte: Iværksætterdrømme og sød musik

Denne uge går ud til iværksætterne i Danmark. De, der er, har været eller drømmer om at blive det. Fra den 17-21. november sætter Danmarks Vækst- og Iværksætteruge fokus på, ja, vækst og iværksætteri. Vi har udvalgt nogle af ugens arrangementer. Du kan netværke, blive inspireret eller få brændstof til at komme i gang. Og så åbner VINKkbh op for live-event no. 2.

 

De hemmelige helte

Tre udvalgte virksomheder åbner op for godteposen. De fortæller om deres historie, om at skabe vækst. Theis Søndergaard fra Vivino (en app, der ved hjælp af et billede af vinetiketten kan fortælle dig, om du har fat i en god vin red.), Peter Oxholm Zigler fra Autobutler (en side, der fx kan indhente tilbud fra forskellige værksteder, når bilen skal fikses red. ) og Christian Wad fra Soho Kontorhotel (festlokaler, konferencelokaler og kontorfællesskab i Kødbyen red.). Hvis du har brug for inspiration, uanset om du går med iværksætterplaner eller ej, så er jeg sikker på, at du kan blive klogere af at lytte på de her tre gutter.

 

Hvad: De Hemmelige Helte, Danmarks Vækst- og Iværksætteruge.

Hvor: SOHO Kontorhotel, Flæsketorvet 68, 1711 KBH.

Hvornår: 20.11 klokken 13.00-16.00.

Portemonnæ: Gratis.

Tilmeld dig her

 

 

Vinno og sød musik

Det er officielt Beaujolais Nouveau (fransk rødvin red.) Dag. Det skal fejres. Det gør VINKkbh ved at invitere dig og alle andre på et glas rødvin på Vinhanen nu på torsdag. Emilie Lorentzen varmer dine ører op, imens vinen varmer i maven. Vi glæder os.

 

Hvad: VINK Live #2.

Hvor: Vinhanen, Baggesensgade 13, 2200 KBH.

Hvornår: 20.11, klokken 19.00-22.00.

Portemonnæ: Gratis.

 

København for the win

Målet er at lave det største event for iværksættere nogensinde i Danmark(!) Det er det fjerde Townhall-event af #CPHFTW. Du kan møde succesfulde iværksættere som Thorvald Stigsen, stifter af Momondo, og netværke med mennesker fra forskellige brancher, design, web, marketing og salg. Der vil være faciliterede netværkspauser og nyheder fra iværksættermiljøet. Og selvfølgelig en gratis øl.

 

#CPHFTW er et græsrodsinitiativ, der arbejder for at styrke start-up-miljøet i København. Læs mere her.

 

Hvad: #CPHFTW Townhall #4.

Hvor: Den Grå Hal, Refshalevej 2, 1432 KBH.

Hvornår: 21.11 klokken 18.00-22.30.

Portemonnæ: Gratis.

 

Julemarked på Papirøen

Ja, det er ved at være tid. D’Angleterre har tændt for julelysene, og Tivoli har åbnet deres udstilling. Derfor er der nu ingen vej uden om Københavns mange julemarkeder. Rita Blå Lopper er sæsonparate og holder julemarked i Copenhagens Street Foods lokaler på Papirøen. Det kan ikke blive andet end hyggeligt.

 

Hvad: Ritas Blå Julelopper

Hvor: Copenhagen Street Food, Papirøen.

Hvornår Hver lørdag fra 22. november til 20. december fra klokken 11.00 – 16.00.

Portemonnæ: Gratis.