Pecha Kucha Night #29 – Fragmentariske fortællinger i rundgang

Om projektet: 3199,8 sekunders præsentation og indsigt i byens innovative og kunstneriske vækstlag. Her bliver såvel taler som publikum hvirvlet ind i et hæsblæsende stykke indsigt for derefter at blive pustet ud igen 20 x 20 sekunder senere i løbet af i alt otte forskellige præsentationer. VINKkbh har fanget citater i talestrømmen og taget portrætter i skyggen af spotlightet og samlet det i en collage af fragmentariske fortællinger.

Pecha Kucha. På japansk betyder det ”småsnak”.

Men for Pecha Kucha CPH er det mere end bare småsnak – det er et væld af korte præsentationer og et hurtigt kig ind i den innovative og kreative niche i byens netværk. Hver taler har tyve gange tyve sekunder til at præsentere et selvvalgt emne gennem ord, musik, billeder eller noget helt fjerde. Her bliver såvel taler som publikum hvirvlet ind et hæsblæsende stykke indsigt for derefter at blive pustet ud igen 20 X 20 sekunder senere.

I samarbejde med kunstnerfællesskabet Rundkant gav organisationen Pecha Kucha CHP en  septemberaften i Rundetårn publikum præcis 3199,8 sekunder til at suge viden og inspiration til sig fra de i alt 10 visionære, passionerede, interesserede og ikke mindst hurtigtalende fortællere. Aftenens collage udfyldt med fragmentariske fortællinger, kaldtes ”Pecha Kucha Night #29 X Rundkant”.

 

På søndag den 9. november tages temperaturen atter på udvalgte ildsjæle i det kreative vækstlag, når Pecha Kucha CPH i samarbejde med CPH:DOX arrangerer The Movers & Makers Edition. Nysgerrig på hvad iværksætterene og deres engagementet byder på? Så køb din billet til næste Pecha Kucha- arrangement her.

 

 

 

Hvad: CPH: DOX og Pecha Kucha CPH

Hvor: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København.

Hvornår: Søndag den 9. november kl. 14.54.

Portemonnæ: 85 kroner.

 

Foto og grafik: Louise Herrche Serup. Tekst Julie Krogh Thomsen