Instagram Takeover by @lachristus

Normalt findes han under snabel-a Lachristus. I denne er vi så heldige, at Chris Tonnesen også tager hånd om VINK’s Instagramprofil i en såkaldt ’Instagram Takeover’. Freelancefotografen og madøret deler ud af øjeblikke fra Roskildeugen gennem sin egen fotolinse. Mød ham her på skrift.

Skal jeg begynde det som en jobansøgning? – oh well! HEJ! Jeg hedder Chris Tonnesen. Jeg er 27 år gammel, fotografelev samt gammel festivalrotte. Jeg er halvt dansk og halvt svensk og bor i KBH. Jeg har ni tatoveringer, fuldskæg, og så havde jeg engang en næsepiercing.

 

Jeg er mad- og livsstilsfotograf. Jeg elsker mad, og jeg har mange venner i den branche, så derfor ligger det mig meget nært at arbejde med det.

 

Min fotografiske stil er meget umiddelbar. Jeg har en meget spontan tilgang til det at tage fotos og søger de ærlige billeder. Jeg elsker at arbejde med strukturer, stoflighed og sanselighed.

Jeg synes bedst om at arbejde med dagslys.

 

Jeg kommer mest til at instagramme om mad på Roskilde. Mad mad mad mad. Jeg er et kæmpe madøre og Roskilde har virkelig oppet sig inden for det felt de seneste par år. Programmet er fyldt med sjove events, og der er kommet nogle rigtig gode boder. Blandt andet inde i Food Court. Så ja, jeg instagrammer om mad og stemninger, og den der orange følelse, som alle snakker om.

 

Jeg glæder mig til at lave en Intagram Takeover for VINK. Det er altid en udfordring at skulle tage billeder for andre, og hvem synes ikke om udfordringer? Derudover er det også et frirum for mig, fordi jeg så slipper for mit eget gennemsyrede univers. Og så er det jo bare skide sjovt at arbejde sammen med andre kreative mennesker, som man deler sine holdninger med!

 

Med venlig hilsen

Chris Tonnesen

 

Se Chris’ billeder på vores Intagram-profil @VINKkbh.