FOTOS FRA VINK LIVE: RUSSIAN TEA ROOM

Vi glemmer ikke i lørdags. Eller dagene før det. Da Østerbro Lokaludvalg besluttede sig for at give os en pose guld, besluttede vi at holde et arrangement for at ære verdens største land. Rusland. Et land, som bliver mødt med fordomme hver dag. Et land, som folk ofte forbinder med et ex-sovjetland, magtstyrring og korruption.

 

Men Rusland er så meget mere end det. Og det ville vi vise i lørdags under vores VINK LIVE-event, som foregik i vores gamle, historiske herskabsvilla på Østerbro. Hvilken succes! Vi spiste russisk rødbedesuppe og drak røget te fra Østerlandsk Tehus af fine porcelænskander. Dansede farverig folkedans med Svetlana fra “Fusion Dance”, som gjorde gæsterne pinlige, da de forsøgte at lave russiske hop i stramme jeans. Vi spiste ingefærkager og kom hinanden ved.

 

Dagene forinden havde vi drukket rødvin og lavet Babushkaer ud af papmache, som hang fra lofterne i villaen, mens Svanesøen spillede på en hvid væg i villahjørnet. Ramona legede med ildshow ude i haven, og Daniel fortalte om sin studietid i Rusland og om kvalitetsvodka, som vi drak hele natten lang. I værtindegave fik vi russiske duftetændstikker, og blandt vores gæster var både “ægte” russere og ældre damer, som havde orienteret sig om VINK LIVE i lokalavisen. Vi er så glade for, I ville komme. Det var en stor dag for os.

 

Tak til Østerbro Lokaludvalg og til vores stærke VINK LIVE-hold, som fik det hele til at ske. Tak til de velformulerede oplægsholdere, de dygtige dansere, den vovede ildjonglør og Østerlandsk Thehus for røget, russisk te! Her er nogle stemningsbilleder fra aftenen, så I kan genopleve Rusland. Alle billederne er taget af vores dygtige fotograf Andrea Sigaard.

 

Vi ses til næste VINK LIVE-event om en måned, følg med på vores Facebookside @vinkkbh!

Alt godt, /VINK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad: VINK LIVE #2, Russian Tea Room

Hvor: I den gamle herskabsvilla KW3, Krausesvej 3, 2100 Østerbro

Hvornår: 30. januar kl. 17-23.

 

OM VINK LIVE!

Kender du ikke VINK LIVE endnu? Så skal vi fortælle dig, hvem vi er.. VINK LIVE er det nyeste skud på stammen hos VINK. Vi er et hold kulturlovers, som brænder for det skæve, det anderledes, det sociale og ønsker at skabe events, der bringer folk sammen og byder på nye oplevelser.

 

Vi arrangerer pop-up events hver måned forskellige steder i København. I sidste måned udfordrede vi LIVE-begrebet, i denne måned udfordrede vi fordommene om Rusland. VINK LIVE har fokus på de skæve venues og det spøjse indhold. Vi vil så gerne give dig en følelse af, at du ser verdenen med nye øjne, når du har været på besøg hos os.