Dragqueen: Fra Jakob til Atlanta Longlegs

En gang om ugen bliver 25-årige Jakob Stefan Jensen til Atlanta Longlegs. Hun er hans feminine side, der får frit spil, når Jakob sminker sig og tager kjole og paryk på. Jakob er nemlig drag og del af fællesskabet Vesterbro Drag Udlejningsservice.

Om projektet: 

Vi har gjort det før. Dengang havde vi stor succes med at lave projekter, som alene byggede på idéer fra og udførelse af de illustrative hjerner bag VINK. Nu gør vi det igen. Gennem de seneste par måneder har vores fotografer, tegnere, grafiske illustratorer og vores videojournalist vendt deres krøllede hjerner for at udarbejde hvert deres unikke soloprojekt til VINK.

 

Opgavekravene har været få, og kreativiteten derfor enorm; projektet skulle tage rod i kulturen i København. I to måneder er der blevet knipset, tegnet, streget ud og redigeret i mange timer for at gøre projekterne perfekte!

 

Nu er de færdige! Fra og med i dag publicerer vi én projektperle hver weekend som led i en længere perlekæde. Vi håber, det vil røre noget i dig.  Enjoy!

 

Holdet bag:

Illustrator/tegner Jonas Milton, fotograf Andrea Sigaard, videojournalist Anita Jensenius, tegner Andreas Blinkenberg og tegner Nicole Blicher Jonasson.