WEEKENDGUIDEN – Latinorytmer, gadefest og rosé på is

Denne weekend er fyldt med varme rytmer – både i form af gadefest og madkultur. Hvis du er jazzet ud og har brug for et afbræk til den ellers fantastiske Copenhagen Jazz Festival, der fylder København disse dage, kan du med både rosé-is og tacos i hånden danse dig gennem weekenden.

 

 

 

FREDAG 14. JULI

Denne fredag spiller KING blandt mange andre danske artister til Red Bull Music Gadefest i Guldbergsgade. //Fotografi: Billedet er fra KINGs egen facebook-side.

 

RED BULL MUSIC GADEFEST @ GULDBERGSGADE

Hvornår: Fredag kl. 16-22. Mønt: Gratis.

Hvis du ligesom jeg allerede savner Distortion, kan du fredag eftermiddag og aften tage til Guldbergsgade på Nørrebro, hvor Red Bull Music holder gadefest. Festen er gratis, og kommer du før klokken 22, giver gadefesten gratis adgang til efterfest på Rust. KING, Emil Kruse og Oh Boy! er blandt gadefestens kunstnere.

ROSÉ-IS @ FREDERIKSBERG ALLÉ 102

Hvornår: Fredag kl. 17. Mønt: Gratis.

Har du behov for lidt alkohol i blodet, inden du ryster røv på Nørrebro? Så kan du med fordel tage fordi Frederiksberg, hvor Kellerdirks isbod åbner. Fra klokken 17 er der nemlig gratis rosé-is til de første 100 gæster.

 

 

LØRDAG 15. JULI

Koriander, lime og glutenfri tortillas – behøver vi at sige mere? // Fotografi: Presse

ALL YOU CAN EAT @ MIKKELLER & FRIENDS

Hvornår: Lørdag kl. 13. Mønt: 190 kr.

For under to hunde kan du spise dig mæt i tacos. Det sker når Yuca Taco, Zapata Mexican Grill og Tacopop kombinerer deres taco-evner og serverer mexicansk stemning foran Mikkeller & Friends på Stefansgade 32.

 

 

 

SØNDAG 16. JULI

Det bedste sted at nyde en søndageftermiddag henover sommeren er selvfølgelig Nemoland! //Fotografi: Presse

SØNDAGSKONCERT PÅ NEMOLAND @ CHRISTIANIA

Hvornår: Søndag kl. 18. Mønt: Gratis.

På søndag kan du opleve den tidligere trommeslager i Kashmir, Asger Techau, når han åbner med sin liveoptræden ved søndagskoncerten på Nemoland klokken 18. Du kan lytte til Asger Techaus seneste album, Phonetics, som også er hans debutalbum, der udkom i april måned i år.

Derefter spiller Patchanka op til fest. Patchankas seks medlemmer har rødder over hele verden. Tager man til Sydamerika, betyder Patchanka “Festens midtpunkt”, hvilket det multikulturelle band har for rygte at være.

GOD WEEKEND!

Født på Bornholm, med rødder på Nørrebro. Jeg er forelsket i Københavns uendelige sommernatter, i samosas på Nørrebro og i badeture en tidlig morgen i havnen. Efter flere år i Sydamerika er jeg hjemvendt til byernes by, København, og jeg håber, at du bliver lige så forelsket i hende som jeg, igennem mit skriveri. Primært musikskribent, der gerne også leger lidt på kunst og kultur redaktionen.