WEEKENDGUIDEN – WE <3 DISTORTION

København er i denne weekend så tætpakket med lækre tilbud, at weekenden starter på en onsdag. Distortion udfolder sig i Københavns gader, og Copenhagen Foto Festival åbner op for Photo City. Vi guider dig igennem en weekend i København, som du ikke vil misse.

 

ONSDAG 31. MAJ 

Coma Club @ Kapelvej 1 og Chateau Motel

Hvornår: kl. 16-22 og 22-04. Mønt: Gratis.

I denne uge starter weekenden på en onsdag. Lille fredags frække lillesøster har selvfølgeligt fået lov til at snige sig med i guiden, fordi Københavns brostensbelagte gader på onsdag bliver forvandlet til Danmarks bedste dansegulv under Distortion.

Adgang til Coma fester kræver som regel et opmærksomhedskrævende kostume, og Kenneth Bager og Co. opfordrer stærkt til, at lidt af Coma ånden bliver hevet med ud i gaderne. Så find pailletter, fjer og glimmer frem, og begiv dig ud på Nørrebro som den du ikke er, men gerne vil være.

Der bliver holdt efterfest på Chateau Motel. Entréen er 100 kroner, men hvis man henvender sig ved scenen på Kapelvel 1, kan man modtage et armbånd, der giver gratis adgang. Desuden er der fri bar til efterfesten klokken 22-23.

 

*COMA står for: Copenhagen offers more attention.

Royal Distortion Mainstage @ Rådhuspladsen

Hvornår: kl. 16-24. Mønt: 125 kroner.

Endelig vender Distortion tilbage til indre by.

Programmet på Mainstage byder på navne som TooManyLeftHands, KIDD og Sort Soundsystem. Uden tvivl en festlig aften i hovedstadens indre.

Du skal have et gadearmbånd for at få adgang til koncerterne

 

TORSDAG 1. JUNI

Copenhagen Foto Festival, Photo City @ Østre Gasværk

Hvornår:  1.-11. juni hver dag kl. 11-18. Mønt: 75-165 kroner

Om torsdagen kan du pleje dine eventuelle Distortion-tømmermænd med kulturel stimulation på Copenhagen Foto Festival. Dørene til Photo City ved Østre Gasværk bliver nemlig åbnet den første juni.

På Photo City finder du blandt andet “Den Censurerede udstilling”, som tager udgangspunkt i internationale tendenser i vores samtid. En dagsbillet koster 75 kroner.

Copenhagen Festival har udstillinger over hele København indtil d. 11 juni.

Rockfest @ SimpeltV

Simpelt V ligger i hjertet af Vesterbro. 

Hvornår: kl. 16-05. Mønt: gratis

Hvis du er træt af Technorytmer og Hip-hop, så kan du på torsdag hoppe forbi Simpelt V på Istedgade, der fyrer op for en rockfest i anledning af Distortion.

Musikken starter kl 16.

 

FREDAG 2. JUNI

Struktur @ Artoteket 

Hvornår: kl. 18-00. Mønt: Gratis.

I forbindelse med Copenhagen Foto Festival er der fredag aften fernisering på fotoudstillingen Struktur, som udstilles indtil den 4. juni. Kom forbi Nørrebro og mød de fem kunstnere bag fotoprojektet.

 

LØRDAG 3. JUNI

90´s party @ Absalon 

Hvornår: kl. 18. Mønt: 0-50 kroner.

Find din indre Spice Girl eller Backstreet Boy frem på lørdag, og dans natten væk til sange du kan synge med på. Fællesspisning starter klokken 18, og musikken starter klokken 21. Der vil være Beer Pong. Enough said.

Nordvest Festival @ Containerbyen Ørnevej 3, 2400 København NV, Danmark 

Hvornår: kl. 15-23. Mønt: gratis.

København bliver fejret for fuld udblæsning i denne weekend, og bydelen Nordvest er ingen undtagelse. Byg din egen pizza med mad fra Nordvest´s containere og oplev live bands fra Nordvest i Fuglekvarteret.

 

SØNDAG 4. JUNI

Minds of 99 X Chinah @ Nemoland

I søndags blev der danset i solen, da Djämes Braun spillede på Nemoland// Foto: Alex Ferlini.

Djämes Braun åbnede op for søndagskoncerterne den 28 maj i bragende solskin. Foto af Alex Ferlini.

Hvornår: kl. 18. Mønt: gratis.

To af Danmarks dygtigste bands spiller koncert på Nemoland. Helt gratis og med lovet sol. Der er absolut ingen grund til ikke at være med til fest på Christiania.

Født på Bornholm, med rødder på Nørrebro. Jeg er forelsket i Københavns uendelige sommernatter, i samosas på Nørrebro og i badeture en tidlig morgen i havnen. Efter flere år i Sydamerika er jeg hjemvendt til byernes by, København, og jeg håber, at du bliver lige så forelsket i hende som jeg, igennem mit skriveri. Primært musikskribent, der gerne også leger lidt på kunst og kultur redaktionen.