VELKOMMEN TIL VINKel!

 

VINKel er VINK LIVEs nye talk-koncept, som skal samle kulturforeninger, kulturskabere og kulturinteresserede om relevante kulturelle tematikker.

I samarbejde med den folkeoplysende kulturforening KulturKBH sætter vi et nyt tema på dagsordenen fra gang til gang, som skal være med til at inspirere og gøre os klogere på, hvordan kulturen tager sig ud i forskellige formater i København.

 

Fra rollespil i Østre Anlæg til cellokoncerter i Væksthuset er København mangfoldig og fyldt med spændende kulturtilbud. Især findes der en kæmpe diversitet i de frivillige kulturudøvende foreninger. Her er alt fra amatørkunstnere og danseteatre til etablerede kunstforeninger, historiske byvandringer og musikere.

 

Med VINKel vil vi netop sætte fokus på, hvilke muligheder Københavns kulturliv åbner op for og muliggør – både for kulturinteresserede og for nye kulturudøvere. Vi tror på, at der kan skabes meget mere kultur i København, hvis kulturudøverne kender deres muligheder og kender hinanden. Derfor vil vi med VINKel samtidig være katalysator for nye samarbejder og et mødested, hvor Københavns kulturforeninger, kulturskabere og kulturinteresserede kan samles for at diskutere udfordringer og dele erfaringer med udgangspunkt i det københavnske kulturliv.

 

Til hvert VINKel-arrangement inviterer vi 2-4 københavnske kulturudøvere fra det kulturelle vækstlag til en snak om kulturlivet i København. I løbet af aftenen vil både talk-deltagere og publikum få mulighed for at vidensdele og erfaringsudveksle. Vi byder på en drink eller øl, og ofte krydres aftenens program med et kulturelt indslag i form af oplæsning, en lille forestilling eller koncert.

 

Du kan læse meget mere om vores tidligere og kommende VINKel-arrangementer her på siden.

 

Vi glæder os til at se dig til det næste VINKel!

 

Har du ris og ros, en god idé til en VINKel-talk eller har du lyst til at samarbejde med os? Så tøv endelig ikke med at sende os en mail på: VINKel@vinkkbh.dk