VELKOMMEN TIL VINK LIVE! 

 

VINKs LIVE-hold består af dedikerede projektledere og eventkoordinatorer, som står bag en lang række festlige og hyggelige pop-up events i det københavnske kultur- og byliv.

LIVE har, i samme ånd som resten af redaktionen, især fokus på den nye, spirende og spøjse kultur i København, når vi skaber og deler oplevelser med vores publikum. Derudover forsøger vi at dække flere af VINKs koncepter og steder, samt promovere kreativt indhold fra vores medlemmer, i fællesskab med hele vores redaktion.

Gennem etablering af samarbejde med andre kulturforeninger, samt aftaler med venues og artister, har LIVE i dag et bredt kulturelt netværk og kan skrive en del events på CV’et, såsom:
Facilitering af kreative og interaktive rum, Afvikling af skæve udstillinger og ferniseringer, Podcastfortællinger fra møntvaskerier, Mørkekoncerter, Torsdagsbarer med junglestemning, Russiske tesaloner, Drag-banko og kulturquizzer - vi har endda vores egen scene på Carpark festival og optræder også hvert år med et indslag til 48Timers Festival.

Der sker altid en masse på LIVE-holdet, så sørg for at følg med på Facebook, og fang os til vores næste event! Alle er velkomne, og vi glæder os til at se dig!

Se vores kommende LIVE-events her

Følg os på Facebook og Instagram