//Illustration: Katrine Bøgvad Andreasen

 

Er du vores nye kunstskribent? 

Brænder du for at formidle kunst? Ønsker du at være den personlige stemme i kunstformidlingen, der kan lægge stemme til de ukendte kunstnere og gallerier? Vil du gerne skrive om nyopstartede kunstmagasiner, eksperimentelle kunstscener eller blot gøre opmærksom på en dygtig, ny kunstner?

På VINK søger vi dygtige skribenter til vores kunstredaktion, der kan skrive levende og inddragende om kunstscenen i København.

VINK er et digitalt kulturmagasin, der fokuserer på de skæve vinkler og nye måder at afdække dit og vores København på. Vi vil med din hjælp gerne udforske nye sider af byen og præsentere det kendte fra en anderledes vinkel.

Det er ikke en anmelder, vi søger, da vi egentlig hellere vil bruge andre journalistiske genrer. Vi ser hellere, at du ser den lille historie i den store, laver et interview, en mærkværdig tolkning, eller noget andet, der kunne falde dig ind. Det må gerne være skægt, smadret, sjovt eller underligt, det kan vi så godt lide på VINK.

Vi forventer:
- At du har en skarp pen og en interesse i at udfordre og udvikle dine evner på skrift.
- At du interesserer dig for kunst og gerne vil skrive om den uetablerede og eksperimentelle kunstscene.
- At du er åben i dit møde med kunst og gerne vil lade den være for alle.
- At du kan arbejde selvstændigt, men samtidig ser en mening med at få kritik og sparring på egne tekster.
- At du har tid og lyst til at deltage i 1-2 månedlige redaktionsmøder.

Vi tilbyder:
- Erfaring med skriftlig kulturformidling – lige til CV’et.
- Stor kreativ frihed, hvor der er plads til at eksperimentere og afprøve egne ideer.
- En plads i et dynamisk, engageret team, hvor det sociale står højt på dagsordenen.
- Mulighed for at udvikle dine færdigheder gennem workshops og arrangementer gennem VINK.

VINK er et non-profit kultursite, alle på redaktionen arbejder frivilligt, og vi kan derfor ikke tilbyde dig løn. Til gengæld går vi højt op i at støtte din udvikling som kulturskribent. Du får feedback på dine tekster og hjælp til ideudvikling, samtidig med at du får mulighed for at deltage i forskellige kompetenceudviklende sessions, hvor vi sammen lærer om ting, der gør os til bedre agenter i det professionelle kulturfaglige landskab.

Stillingen er tidsmæssigt tiltænkt at kunne fungere sideløbende med et fuldtidsjob eller studie. Det er et stort plus, hvis du har en fleksibilitet i dit daglige skema, og at du har lyst til at deltage i de mange sociale tiltag.

Er du interesseret, eller kender du den rette person til stillingen? Så skriv en mail til chefredaktør Therese Sandberg på redaktion@vinkkbh.dk - så inviterer hun på en snak!