Vil du være en del af VINK LIVE?

VINK søger kreative mennesker til vores event-hold, VINK LIVE.

------------------------------------

Hvad er VINK LIVE?

VINK LIVE er vores event-hold der består af dedikerede projektledere og eventkoordinatorer, som står bag en lang række festlige og hyggelige pop-up events i det københavnske kultur- og byliv. Fokus ligger på de ukendte venues, samt det spøjse og spirende kulturindhold med afsæt i kulturmagasinets ånd og artikler.

At være en del af LIVE er at være en del af en familie. Vi mødes hver anden uge over snacks til sparring og idéudvikling. Vi får sammen travlt op til afviklingen af et event. Vi stiller krav til hinanden og især til os selv, men glæden, når et event lykkes, er særligt ubeskrivelig.

Vi forventer, at du kan være med minimum frem til årets udgang.

------------------------------------

Vi søger hurtigløbende og iderige eventkoordinatorer

Som projektleder på LIVE-holdet, skal du hjælpe med at få eventet op at stå. Du er med i hele processen fra idéudvikling til produktion og afvikling. Det er en meget praktisk funktion, hvor der skal koordineres, budgetteres, købes ind, samt skabes kontakt og forbindelser ude i byen.

Det er dig, der ofte finder de skjulte skatte i byen, hvad enten det er upcoming musikere, gemte venues eller et nyt ølmærke, der vil samarbejde til et event.

 

Vi søger kreative og fantasifulde kommunikatører

Som kommunikatør i LIVE-holdet skal du brede budskabet ud om vores events på en dynamisk og skæv måde. Du skal være fast SoMe ansvarlig både op til og under events og gerne komme med nye idéer til kreative opslag. Derudover er det en fordel, hvis du har basal kendskab til programmer som Photoshop og/eller Indesign og ikke er bange for at skyde film og lave Motion Graphics.

Vi forventer, du har en kreativ tankegang, der afspejler sig i dine opslag og du skal turde at fremlægge anderledes kommunikationsstrategier.

------------------------------------

Da stillingen er frivillig og ulønnet, er det allervigtigste for os, at du har lyst til at engagere dig i VINK og i det fællesskab, som udgør VINK. Du skal se dit arbejde her som en mulighed for at deltage i og bidrage til fællesskabet, videreudvikle dine faglige kompetencer og få et indblik i, hvad det vil sige at være frivillig med stort F.

Hvis dette har vakt din interesse, så send os en motiveret ansøgning samt CV til event@vinkkbh.dk!
Du er også meget velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål angående stillingen.

Vi indkalder til samtaler løbende.