vink_wk_malenesimone19

Skal du være en del af VINK LIVE?

VINK søger kreative mennesker til vores event-hold, VINK LIVE.

------------------------------------

Hvad er VINK LIVE?

 

VINK LIVE er vores pop op-events, som vi arrangerer diverse steder i København. Fremadrettet omfavner vi i højere grad samarbejder med andre start-ups i byen. Fokus ligger på de ukendte venues og det spøjse og spirende kulturindhold med afsæt i kulturmagasinets kategorier og artikler.

At være en del af LIVE er at være en del af en familie. Vi mødes hver uge til sparring og ideudvikling. Vi får sammen travlt op til afviklingen af et event. Vi stiller krav til hinanden og til os selv, men glæden, når et event lykkes, er ubeskrivelig.

Vi forventer, at du kan være med minimum frem til årets udgang.

------------------------------------

Vi søger fire hurtigløbende og iderige personer

 

Som en af de fire personer, skal du hjælpe med at få hele eventet op at stå. Du er med i hele processen fra ideudvikling til produktion og afvikling efterfulgt af evaluering. Det er en meget praktisk funktion, hvor der skal ringes, køres rundt, skabes kontakt og forbindelser ude i byen.

Det er dig, der ofte finder de skjulte skatte i byen, hvad enten det er upcoming musikere, gemte venues eller et nyt ølmærke, der vil samarbejde til et event.

Det er en fordel, hvis du har basal kendskab til programmer som photoshop og/eller indesign, og ikke er bange for at gribe kameraet eller skyde en film.

------------------------------------

Da stillingen er frivillig og ulønnet, er det allervigtigste for os, at du har lyst til at engagere dig i VINK og i det fællesskab, som udgør VINK. Du skal se dit arbejde her som en mulighed for at deltage i og bidrage til fællesskabet, videreudvikle dine faglige kompetencer og få et indblik i, hvad det vil sige at være frivillig med stort F.
Hvis dette har vakt din interesse, bedes du sende en motiveret ansøgning samt CV til event@vinkkbh.dk.

Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Anna Vibe Pedersen, på 28966263.

Vi indkalder til samtaler løbende.