Foto//: Augusta Carøe

VINK SØGER KOMMUNIKATØRER

VINK har vokseværk, og vi mangler derfor flere frivillige til at blive en del af vores kommunikationshold!

På magasinet er vi i øjeblikket ved at gentænke vores tilstedeværelse på de sociale medier, og vi skal have ny både visuel og skriftlig identitet. Som en del af kommunikationsholdet får du mulighed for at være med i processen, og sammen med resten af holdet udarbejde en ny og spændende kommunikationsstrategi. 

Du vil få mulighed for at afprøve teori fra dit studie, og opbygge vigtig erfaring med afsæt i at fortælle og formidle de gode historier. Dette kan ske gennem produktion af forskelligartet content på de sociale medier, både tekst, foto og video, eller gennem skabelse af grafiske produktioner, pjecer eller lignende. Arbejdsopgaver og omfang afhænger af dig, dine kompetencer og allervigtigst, hvor du har lyst til at udvikle dig.   

Måske læser du en kommunikationsuddannelse, en grafisk uddannelse eller en humanistisk uddannelse - det er sådan set underordnet. Det vigtigste er, at du er en ildsjæl med masser af gå-på mod!

 

Vi tilbyder:

  • Et stærkt socialt fællesskab, hvor dit input vurderes højt
  • En platform, hvor du kan prøve dine idéer af og se dem komme til live
  • Erfaring med større SoMe-og kommunikationsopgaver - lige til CV’et!
  • Vejledning og feedback på dit arbejde
  • Et bredt netværk indenfor kommunikations- og kulturlivet
  • Adgang til VINKs workshops og kurser, som yderligere kan udvikle dine kompetencer 

VINK er et online kulturmagasin, hvor vi alle arbejder frivilligt, og vi kan derfor ikke tilbyde dig løn. 

Til gengæld kan vi tilbyde en åben legeplads med højt til loftet, mulighed for udvikling og erfaring inden for kommunikation, samt et stærkt fællesskab med sociale arrangementer og fede kulturtilbud.

Stillingen er tidsmæssigt tiltænkt at kunne fungere sideløbende med et fuldtidsjob eller studie. Du kan forvente at bruge 5-10 timer om ugen. 

Er du interesseret, eller kender du den rette person til stillingen?

Så send en ansøgning og dit CV til redaktør Pernille på info@vinkkbh.dk - Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi finder den rette kandidat.