//Illustration: Emma Bojsen Lornsen

VINK SØGER VIDEOJOURNALISTER

 

Er du visuelt tænkende og kan du filme, interviewe og klippe? Har du en notesbog fuld af videoideer, som du altid har drømt om at føre ud i livet?

Så er det dig vi mangler på VINKs nye video-redaktion. PÅ VINK søger vi en kreativ videojournalist til at lave web-tv, videoportrætter og reportager om den københavnske kulturscene.

VINK er et digitalt kulturmagasin, der fokuserer på de skæve vinkler og nye måder at afdække dit og vores København på. Vi vil med din hjælp gerne udforske nye sider af byen og præsentere det kendte fra en anderledes vinkel. Det er ikke en anmelder, vi søger, da vi egentlig hellere vil bruge andre journalistiske genrer. Vi ser hellere, at du ser den lille historie i den store, laver et interview, et tværfagligt samarbejde med de andre redaktioner eller noget andet, der kunne falde dig ind. Det må gerne være skægt, smadret, sjovt eller underligt - der er højt til loftet på VINK.

 

Vi forventer:

- At du brænder for video og gerne vil udvikle dine skills

- At du er selvkørende med et kamera og kan redigere på egen hånd

- At du har gode ideer, som du har lyst til at følge fra start til slut

- At du kan arbejde selvstændigt, men samtidig ser en mening med at få feedback

- At du har lyst til at indgå i et fagligt fællesskab, der brainstormer og udvikler sig sammen

 

Vi tilbyder:

- Erfaring med videoproduktion – lige til CV’et.

- Stor kreativ frihed, hvor der er plads til at eksperimentere og afprøve egne ideer.

- En plads i et dynamisk, engageret team, hvor det sociale står højt på dagsordenen.

- Et stort netværk inden for det kulturelle felt.

- Mulighed for at udvikle dine færdigheder med workshops og arrangementer gennem VINK.
VINK er et non-profit kultursite, alle på redaktionen arbejder frivilligt, og vi kan derfor ikke tilbyde dig løn. Til gengæld går vi højt op i at støtte din udvikling som kulturskribent. Du får feedback på dine tekster og hjælp til idéudvikling, samtidig med at du får mulighed for at deltage i forskellige kompetenceudviklende sessions, hvor vi sammen lærer om ting, der gør os til bedre agenter i det professionelle kulturfaglige landskab.

Stillingen er tidsmæssigt tiltænkt at kunne fungere sideløbende med et fuldtidsjob eller studie. Det er et stort plus, hvis du har en fleksibilitet i dit daglige skema, og at du har lyst til at deltage i de mange sociale tiltag.

Er du interesseret eller kender du den rette person til stillingen?

Så send dit CV og en ansøgning til visuel redaktør Anita Jensenius på visuel@vinkkbh.dk - så inviterer hun på en snak om dig og di

Vi holder samtaler løbende, og hører gerne fra dig hurtigst muligt.