VINK SØGER EN TEATERSKRIBENT!

Er du også betaget af den magiske scenekunst? Er du fascineret af hvad der udfolder sig på de skråbrædder, og kunne du tænke dig kanalisere denne fascination gennem formidling til et brederepublikum på en kreativog spændende måde? Lige nu søger vi en engageret skribent der kan skrive levende og dragende, og som brænder for at dygtiggøre sig i formidlingen af teater.

VINK er et digitalt kulturmagasin, der fokuserer på skæve vinkler og nye måder at afdække dit og vores København på. Vi vil med din hjælp gerne udforske nye sider af byen og præsentere det kendte fra en anderledes vinkel.

Vi søger en skribent, der er nysgerrig og som har lyst til at udforske og beskrive teaterscenen i København, i alle dens facetter! Vi søger en der brænder for at tage pulsen på byen, mere end vi søger en teateranmelder. Vi ser gerne, at du udfolder dine skriv gennem artikler, interviews, reportager eller spidsfindige tolkninger af stykker - og desuden bruger vores platform til at puste liv i dine egne ideer, hvor kun fantasien sætter grænser!

VI FORVENTER:

  • At du har en skarp pen og en interesse i at udfordre og udvikle dine evner på skrift
  • At du interesserer dig for teater og gerne vil skrive om den diverse teaterscene i København; alt fra dramaets evige klassikere til alternative og nyskabende undergrundsprojekter.
  • At du er åben i dit møde med kultur og tør blive udfordret på din egen smag
  • At du kan arbejde selvstændigt, men samtidig ser en mening med at få kritik og sparring på egne tekster.
  • At du har mulighed for deltage i månedlige redaktionsmøder

 

VI TILBYDER:

  • Erfaring med skriftlig kulturformidling – lige til CV’et!
  • Stor kreativ frihed, hvor der er plads til at eksperimentere og afprøve egne ideer
  • En plads i et dynamisk, engageret team, hvor det sociale står højt på dagsordenen
  • Et stort netværk inden for det kulturelle felt
  • Mulighed for at udvikle dine færdigheder med workshops og arrangementer gennem VINK.

VINK er et non-profit kultursite - alle  redaktionen arbejder frivilligt, og vi kan derfor ikke tilbyde dig løn. Til gengæld går vi højt op i at støtte din udvikling som kulturskribent. Du får feedback på dine tekster og hjælp til ideudvikling. Du får også mulighed for at deltage i forskellige kompetenceudviklende sessions, hvor vi sammen lærer om ting, der gør os til bedre agenter i det professionelle kulturfaglige landskab.

Stillingen er tidsmæssigt tiltænkt at kunne fungere sideløbende med et fuldtidsjob eller studie. Det er et stort plus, hvis du har en fleksibilitet i dit daglige skema, og at du har lyst til at deltage i de mange sociale tiltag.

Er du interesseret, eller kender du den rette person til stillingen? Så tøv ikke med at skrive en mail med lidt om dig selv til redaktør Thilde teater@vinkkbh.dk - så inviterer hun på en snak! Hvis du har eksempler på tidligere tekster, du har skrevet, må du også gerne medsende 1-2 af dem.

Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor din ansøgning afsted så hurtigt som muligt.

//Illustration: Lisamaria Laxholm