La Fontaine

Brænder du for film og vil du gerne formidle din passion til et større publikum? Kunne du tænke dig at dele ud af de københavnske filmoplevelser? Og sørge for at din nørdeviden om bestemte filmgenrer og instruktører kan gøre andre interesserede i nye måder at se film på?

På VINK søger vi dygtige skribenter til vores filmredaktion, der kan skrive levende og inddragende om film i København.

VINK er et digitalt kulturmagasin, der fokuserer på de skæve vinkler og nye måder at afdække dit og vores København. Vi vil med din hjælp gerne udforske nye sider af byen og præsentere det kendte fra en anderledes vinkel.

Det er ikke en anmelder vi søger, da vi egentlig hellere vil bruge andre journalistiske genrer til at beskrive filmscenen i København. Vi ser hellere at du ser den lille historie i den store, laver et interview, en mærkværdig tolkning, eller noget andet der kunne falde dig ind. Det må gerne være skægt, smadret, sjovt eller underligt, det kan vi så godt lide på VINK.

Vi forventer:
- At du har en skarp pen og en interesse i at udfordre og udvikle dine evner på skrift.
- At du interesserer dig for film og ikke kan vente med at skrive løs om små som store produktioner.
- At du er åben i dit møde med kultur og tør blive udfordret på din egen smag.
- At du kan arbejde selvstændigt, men samtidig ser en mening med at få kritik og sparring på egne tekster.

Vi tilbyder:
- Erfaring med skriftlig kulturformidling – lige til CV’et.
- Stor kreativ frihed, hvor der er plads til at eksperimentere og afprøve egne ideer.
- En plads i et dynamisk, engageret team, hvor det sociale står højt på dagsordenen.
- Et stort netværk indenfor det kulturelle felt.

VINK er et non-profit kultursite, alle på redaktionen arbejder frivilligt, og vi kan derfor ikke tilbyde dig løn. Til gengæld går vi højt op i at støtte din udvikling som kulturskribent. Du får feedback på dine tekster og hjælp til ideudvikling, samtidig med at du får mulighed for at deltage i forskellige kompetenceudviklende sessions, hvor vi sammen lærer om ting, der gør os til bedre agenter i det professionelle kulturfaglige landskab.

Stillingen er tidsmæssigt tiltænkt at kunne fungere sideløbende med et fuldtidsjob eller studie. Det er et stort plus, hvis du har en fleksibilitet i dit daglige skema, og at du har lyst til at deltage i de mange sociale tiltag.

Er du interesseret eller kender du den rette person til stillingen? Så skriv en mail til Tara og Kjartan på film@vinkkbh.dk - så inviterer de på en snak og en kop kaffe!

Vi hører gerne fra dig hurtigst muligt.

//Foto: Tara Regina Clausen