4

På VINK vil vi rigtig gerne kunne tænke nyt og arbejde med nye formater. Derfor er vi altid på udkig efter spændende folk, som kan bidrage til vores magasin! Din baggrund er for os ligegyldigt, så længe du er en dreven personlighed med noget at byde på. Du kan både være helt fanget af vores format, eller være dybt uenig med det. Så længe du kan se nye muligheder, eller har gode idéer, hører vi altid gerne fra dig!

På VINK er vi rigtig glade for at have et stærkt, socialt fællesskab. Derfor forventer vi, at du som frivillig er frisk på at spille en omgang bowling eller tage med på museum og teater i ny og næ. Vi ser gerne, at vores frivillige kender hinanden på tværs af magasinet og generelt trives socialt.

Når du ansøger, må du meget gerne fortælle os, hvad lige præcis DU kan bidrage med! Fortæl gerne om din baggrund, dine ambitioner og evt. andre projekter du har været med i. Har du skrevet artikler før, må du også MEGET gerne sende dem med!

Har du ikke tid til at være frivillig for os lige nu, er du også altid velkommen til at sende os tips til fede steder i København samt idéer til artikler eller events. Vi vil ikke lade som om, at vi kender til alt, som foregår i København. Altså kender du et fedt sted, som ikke får nok omtale, så fortæl os endelig om det!

Frivilligansøgninger og andet sender du afsted til redaktion@vinkkbh.dk, så hører du fra os hurtigst muligt!