Podcast: VINK LYD Fra Fadervor til fællesmiddag

VINK LYD har i denne uge været forbi Absalonkirken på Vesterbro. Bygningen er ikke længere er i funktion som en kirke, men er i stedet “en forlængelse af din dagligstue”, som de selv kalder det. Lyt med når Johanne Digebjerg Holgersson undersøger dette fænomen omkring kirkelukninger og genanvendelsen af kirkebygninger i København!

//Foto: Johanne Digebjerg Holgersson //Jingle: All The Colours Of The Dark

 

VINK LYD en podcast, der finder lydene fra det skæve og underfundige København og broderer et lydtæppe af mangfoldige københavnske stemmer, fortællinger og kulturfænomener.
Hver søndag udgiver vi en ny podcast. Du kan høre vores podcast her på siden, men du kan også finde vores podcasts på iTunes ved at søge på VINK LYD.

Udover at lave podcasts studerer Johanne sociologi på Københavns Universitet. Hun har elsket radio, siden hun var helt lille og har det lidt ambivalent med, at podcasts pludselig er blevet så moderne. Det gode er, at folk faktisk forstår, hvad hun laver, for hvis der er et spørgsmål, hun er træt af at svare på, så er det: ”Nå, men hvad kan man så lave, når man er uddannet sociolog?”. Bonusinfo: saltlakridser og danskvand (uden citrus!) er vejen til Johannes hjerte.