Podcast: Værelse 12, Stuen Syd

I denne udgave af VINK LYD tager Johanne os med på Nordisk Kollegium, hvor hendes morfar boede i 1950’erne, og hendes gode ven Malthe netop er flyttet ind. Kom med indenfor i en lille københavnsk tidslomme, hvor Malthe viser rundt, og morfar deler minderne om velsmurte madpakker og pigebesøg fra sin kollegietid.

//Jingle: All the Colours of the Dark

 

VINK LYD en podcast, der finder lydene fra det skæve og underfundige København og broderer et lydtæppe af mangfoldige københavnske stemmer, fortællinger og kulturfænomener.
Hver søndag udgiver vi en ny podcast. Du kan høre vores podcast her på siden, men du kan også finde vores podcasts på iTunes ved at søge på VINK LYD.

Udover at lave podcasts studerer Johanne sociologi på Københavns Universitet. Hun har elsket radio, siden hun var helt lille og har det lidt ambivalent med, at podcasts pludselig er blevet så moderne. Det gode er, at folk faktisk forstår, hvad hun laver, for hvis der er et spørgsmål, hun er træt af at svare på, så er det: ”Nå, men hvad kan man så lave, når man er uddannet sociolog?”. Bonusinfo: saltlakridser og danskvand (uden citrus!) er vejen til Johannes hjerte.