Podcast: Urbane Eventyr – del 1

Den 20. maj afholdt VINK en fernisering af en række audiovisuelle fortællinger i Urbanplanen. Gennem lyd og billeder mødte VINK LYD og VINK Visuel de lokale amagerkanere fra det berygtede boligområde. Kom med bag betonfacaden og bliv klogere på venskab og drengedrømme, og mød også cykelsmeden Ole, der elsker områdets mangfoldighed.
Pssst – du kan stadig se og høre udstillingen, hvis du tager til Hjulmagerstien 24. På det store byggehegn hænger billederne og illustrationerne. Husk hørebøffer!

//Rikke Ammitzbøll Nielsen //Illustration: Anja Oxager //Jingle: All The Colours Of The Dark

Venskab for livet
//Lyd: Josefine Due //Foto: Alexander Hjorth Jespersen & Lisa Larsen

En gang amagerkaner
//Lyd: Anton Gade-Nielsen //Foto: Anna T. Huynh //Illustration: Marie Emilie Simonsson

VINK LYD en podcast, der finder lydene fra det skæve og underfundige København og broderer et lydtæppe af mangfoldige københavnske stemmer, fortællinger og kulturfænomener.

Hver søndag udgiver vi en ny podcast. Du kan høre vores podcast her på siden, men du kan også finde vores podcasts på iTunes ved at søge på VINK LYD.

Gennem et fællesprojekt er VINK VISUEL og VINK LYD gået sammen om at afdække et område, som VINK ikke før har sat fokus på nemlig Amagers mest berygtede boligområde - Urbanplanen. Det dokumentaristiske kunstprojekt består af en række audiovisuelle værker, der gennem historier om Urbanplanens beboere og steder går om bag områdets grå facade.