OM VINK

Vi er VINK. Et ambitiøst kulturfællesskab på over 70 mennesker, som arbejder sammen om at skabe og dele ud af byens mangfoldige og skæve tilbud og historier. Vores digitale kulturmagasin www.vinkkbh.dk er en kanal for de nye og spirende initiativer, og vi finder altid en anderledes fortællevinkel. Foruden skribenter og fotografer er vi også tegnere, redigerende, redaktører, en social media-guru, podcastproducenter og eventmagere, som arbejder sammen om at gøre VINK til noget unikt.

Under VINK LIVE arrangerer vi pop up-events hver måned i København. Det kan være alt fra naturvin på Sydhavnstippen over akroyoga på et bytag til russisk tesalon i en gammel herskabsvilla.

Vi laver også lyd, vi kalder det VINK LYD. Her videregiver vi hver uge personlige historier fra det københavnske kulturliv.

Fordi vi er en broget flok, betyder fællesskabet på VINK meget for os. Alle er vi frivillige og det er dermed kærligheden til vores by, der driver os. Vi samles i en medlemsordning, VINK VENNER, der støtter arbejdet på VINK, samt kulturen i København. Som en del af klubben støtter du både det store arbejde som vores kulturfællesskab udfører på VINK, men du bliver også en del af et stort netværk af kreative kulturmagere og københavnske byelskere – og kan nyde godt af en række medlemsfordele, der stemmer overens med VINKs værdier og visioner. Det gælder nyhedsbreve, vennetilbud, gratis øl og goodie bags!

VINK bor på KPH. Her står solen ind ad vinduerne, og frø vokser hurtigt til tomater. Du er altid velkommen til at komme forbi og se, hvad vi laver, hvis du får lyst.

Hvis du er nysgerrig på, hvor VINK er på vej hen, kan du læse vores visioner og målsætninger her.