FOTOS: FRA VINKS 1-ÅRS-FØDSELSDAG

Vi glemmer ikke i lørdags. Eller dagene forud for det. Da Nordea besluttede at stole på os med en pengeseddel, besluttede vi at holde en stor fest for at fejre, at vores digitale kulturmagasin er blevet et år. Det er stort.  En milepæl. Vi er et frivilligt hold på 40, der hver dag tænker på vinkel, kildeaftaler, kommafejl og udtryk for at få VINK til at se ud, som det gør i dag. Så vi synes, det var tid til at forkæle os selv med noget lækker lyd i et drivhus, hvor stemningen altid er god, og udsigten aldrig slår fejl.

 

Vi var glade, da lørdag endelig oprendt, og vi kunne skære fødselsdagskagen i skiver for vores gæster, vende kød og vegetarsticks på grillen, spise alle de ristede løg vi ville og vugge med på undergrundstoner fra First Flush, Bande de los Apaches og Plat∞n.

 

Vi nød papirslamperne, trægulvet og magien omkring Domen. Vi nød hinanden.

 

Tak til alle jer, som dansede med på bordene, drak øller i hjørnerne, og som kom selvom himlen var grå. Tak til Domen, hvis fantastiske drivhus vi kunne låne igen efter vores releasefest i september, til dørmændene, lydmand Asher og bartenderne bag de gyldne ølhaner. Tak til de dygtige damer fra RUC, som havde gjort til en del af deres ’performance art’-projekt at lave utroligt vellykket scenekunst bag liveoptrædenerne.

 

Tak til Nordea og til vores stærke VINK LIVE-hold, som fik det hele til at ske.

Uden alle I, havde vi ikke kunne fejre VINK’s ene år til fulde.

 

Alt godt,

/ VINK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Fotos: Oliver Abildgaard Holm og co.