Skal du være en del af VINK LIVE?

//Foto: Kim Granli, VINK LIVE x VESS marts 2016

 

Har du nogensinde været til fredagsbar i en barbershop? Eller været til frisøren på en kanalrundfart? Loppemarked i Rundetårn? Eller ølsmagning i en svømmehal? 

VINK LIVE søger engagerede ildsjæle som, sammen med vores nuværende skønne VINK LIVE-hold på seks mand, vil være med til arrangere pop-up events i byen hver måned forskellige steder i København. Fokus ligger på de skæve venues og det spøjse indhold. Derfor søger vi kreative og organiserede ansigter, der brænder for at kreere fede events i København. Er det dig? 

 

PRODUKTION: Er du en del af produktionen, står du for at udvikle, arrangere og afvikle månedlige pop-up-liveevents. Sammen med 8-9 andre opfinder du skæve rammer for indhold og venues. Du skal blandt andet prøve kræfter med planlægning og kontakte aktører. Sammen med dit team skal I arrangere alt omkring bar, musik, pynt og alt imellem. 

 

Det er vigtigt, du ikke er bange for at ’droppe ind’ og ringe til de initiativer, som I på holdet skal samarbejde med – det giver også dig et stærkt og solidt netværk i byen, som kun bliver større i takt med jeres arbejde på VINK LIVE.

 

KOMMUNIKATION: Er du en del af kommuniktations/marketingsholdet skal du brede budskabet ud om vores liveevents på en fin og skæv måde. I skal formulere pressemeddelser, lave et opslag på diverse sociale medier og stå for markedsføring omkring VINK LIVE. Det kan være, I finder på at lave en stop-motion-video, en grafisk plakat (evt. i samarbejde med vores tegnere/grafiske designere), visitkort eller muleposer. 

 

Vi forventer, du har en kreativ tankegang, der afspejler sig i dine skriv. Du skal turde at fremlægge anderledes markedsføringsstrategier og ikke være bange for at gribe knoglen.

 

Lyder det som noget for dig? Så skriv en mail til Thilde på event@vinkkbh.com med nogle ord om dig selv og en note om, hvorvidt du ser dig selv inde for produktion eller kommunikation på vores nye VINK LIVE-hold.

  

Så inviterer vi dig på en kop kaffe i vores kreakontor på Krausesvej.

Ansøgningsfrist: 19 maj.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!