vink_wk_malenesimone14

Er du VINKS nye ansvarlige for frivillige?

VINK søger en social og udadvendt ansvarlig for pleje og koordinering af frivillige.

VINK er et online kulturmagasin og kulturfællesskab udgjort af ca. 60 frivillige. Da vi er mange frivillige med forskellige opgaver, søger vi en, hvis hovedansvar vil være at styrke fællesskabet og opdatere vores frivillige kartotek. Det er en stilling, hvor man samarbejder tæt med Projektchef og Chefredaktøren om, hvordan vi bedst kan samle de frivillige. Som frivilligansvarlig vil det være ens ansvar at tiltagene for pleje og koordinering af de frivillige føres ud i verden.
Arbejdsopgaverne vil indebære at deltage i ansættelses-samtaler, jævnlig deltagelse i redaktionernes møder og lære de frivillige at kende. Derudover vil man være med til at finde på og udføre tiltag for de frivillige, såsom interne arrangementer og frivillig pleje. Da det er en ny stilling, kan man i høj grad selv være med til at forme ens arbejde og man får rig mulighed for at prøve ens idéer af.

Så hvis du vil have erfaring inden for motivering og koordinering af frivillige, så er der masser af mulighed og frihed til at udvikle dine kompetencer her! Det er en fordel at have erfaring inden for frivilligt arbejde, men først og fremmest søger vi en med stor kærlighed for de frivillige og den spirende kultur i København. Det er vigtigt du er udadvendt, har nemt ved at tale med mennesker og er fyldt med gode idéer til hvordan vi kan engagere og forkæle vores frivillige.

----------------------------------------

Da stillingen er frivillig og ulønnet, er det allervigtigste for os, at du har lyst til at engagere dig i VINK og i det fællesskab, som udgør VINK. Du skal se dit arbejde her som en mulighed for at deltage i og bidrage til fællesskabet, videreudvikle dine faglige kompetencer og få et indblik i, hvad det vil sige at være frivillig med stort F.

Hvis dette har vakt din interesse, så send os en motiveret ansøgning samt CV til projektchef matilde på Matilde@vinkkbh.dk!
Du er også meget velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål angående stillingen.

Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet en passende kandidat.