Vinduer

En af de definerede egenskaber ved livet i byen er ironien i at være en gruppe geografisk tætsamlede mennesker, som alligevel er fuldstændig fremmede for hinanden.

Det er muligt at gemme sig i mængden, opleve andre menneskers liv på afstand. Det er muligt aldrig at udveksle et ord. De kender dine rutiner, din musiksmag, de har set dig nøgen, set dig danse alene, set dig græde.

På afstand, som du har set dem.

Fra lejlighedsvinduer i København får vi alle et indblik i små glimt af andres menneskers liv. Du kender dem, de kender dig, men altid kun på afstand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om projektet: 

Vi har gjort det før. Dengang havde vi stor succes med at lave projekter, som alene byggede på idéer fra og udførelse af de illustrative hjerner bag VINK. Nu gør vi det igen. Gennem de seneste par måneder har vores fotografer, tegnere, grafiske illustratorer og vores videojournalist vendt deres krøllede hjerner for at udarbejde hvert deres unikke soloprojekt til VINK.

 

Opgavekravene har været få, og kreativiteten derfor enorm; projektet skulle tage rod i kulturen i København. I to måneder er der blevet knipset, tegnet, streget ud og redigeret i mange timer for at gøre projekterne perfekte!

 

Nu er de færdige! Fra og med i dag publicerer vi én projektperle hver weekend som led i en længere perlekæde. Vi håber, det vil røre noget i dig.  Enjoy!

 

Holdet bag:

Illustrator/tegner Jonas Milton, fotograf Andrea Sigaard, videojournalist Anita Jensenius, tegner Andreas Blinkenberg & tegner Nicole Blicher Jonasson.