Det er fredag, du kender rutinen

 

 

Fredag.

Som ung og studerende er fredagsbar og byliv næsten en uundgåelig mulighed. Alkohol, lamper der blinker og en masse mennesker i højt humør er opskriften på en storslået aften. Men før aftenen kan begynde, skal man igennem dagens rutiner, og det kan være en stor udfordring.

Håret skal sættes, arbejdet skal passes, tøjet skal sidde rigtigt, og måske skal kroppen strammes op, så man ikke går og ligner en vingummi, nu man skal til fest.

Forfængelighed kan være en pine, men det er sjovt at se, hvordan man gennem dagens forløb “forvandler” sig fra den grimme ælling til den smukke svane. Sjovere er det, når klokken bliver langt over midnat, og man ligner den samme trold, som da man vågnede op i sengen.

Det er min fredagsforvandling.

Om projektet: 

Vi har gjort det før. Dengang havde vi stor succes med at lave projekter, som alene byggede på idéer fra og udførelse af de illustrative hjerner bag VINK. Nu gør vi det igen. Gennem de seneste par måneder har vores fotografer og tegnere vendt deres krøllede hjerner for at udarbejde hvert deres unikke soloprojekt til VINK.

Opgavekravene har været få, og kreativiteten derfor enorm; projektet skulle have rod i kulturen i København og skulle som noget nyt passe under det fælles tema ‘FORANDRING’.

Nu kan du se, hvordan projekterne er landet! Fra og med i dag publicerer vi én projektperle ud af fire hver weekend. Vi håber, det vil røre noget i dig. Enjoy!

Holdet bag:

Illustrator/tegner Jonas Milton, tegner Andreas Juul Blinkenberg i et samarbejde med skribent Mads Thunestvedt, fotograf Kim Granli og tegner Amalie Hjelm.