Distortion 2017: Blæst, bajere og bas

Distortion 2017
Distortion 2017

VINK var med, da Distortion 2017 indtog gaderne på Nørrebro og Indre by i blæsevejret i går.

Drøm dig tilbage til stemningen på festivalens første dag og bliv inspireret, når du skal ud i solskinnet i dag og gøre det hele igen.

14:10

Da jeg møder PR og Social Media Manager Sofie Lersey lidt over to på Nørrebrogade 114, er jeg vindblæst og næsten desorienteret over manglen af mennesker på gaden. Det er timen før stormen.

“Hvert år under Distortion overvejer jeg at stoppe, fordi det er så hårdt lige nu, inden det går amok. Men så lykkes det, og så begynder jeg at savne det. Så starter vi forfra igen,” fortæller Sofie Lersey, da jeg spørger hende, om hun er glad for at være en del af Distortion-teamet.

Hun arbejder på Sigurdsgade-scenen, som i år har opstillet en scene i hjertet af Nørrebro.

17:20

Tecnorytmer vibrerer gennem brostenene.  En slettefest i ægte “Prinsesserne fra blokken”-stil er opstået ved Stengade. En pige iført bamsestøvler og plantinblondt hår løfter sin Breezer med appelsinsmag højt i vejret, mens hun danser. Hendes veninde smiler så meget, at de falske øjenvipper rammer hendes kinder.

To fyre har åbnet vinduet til deres lejlighed. De sidder med fødderne ude af vinduet og har begge solbriller på.

Distortion 2017
Champion Ting er faste DJ´s så Sigurdsgade. Sigurdsgadescenen lå i år på Nørrebrogade 114. Med sig på scenen havde de blandt andet dj EKA SCRATCH.

20:02

Grundlægger af COMA-festerne, Kenneth Bager, hiver to unge piger med sig op på scenen. Den ene har flettet sit hår, og den anden er iført bandana. De danser, mens Bager vender plader på scenen på Kapelvej.

Distortion 2017
COMA CLUB fester på Kapelvej 1 med Kenneth Bager i spidsen.
Distortion 2017
Friktion-journalist Sara Vita Justesen .

22:15

Marchen mod indre by, som nu er startet, lægger stemningen for resten af aftenen. Anlæg bliver tændt og løftet i menneskemængden. Omkring Nørreport bryder den fredelige festmarch op, og folk forsvinder enten til koncert på Rådhuspladsen eller til en af de mange efterfester.

Alle fotos af Emma Arnoldi