ER DU VINKs NYE LITTERATURREDAKTØR?

Den gule sofa i Nr. 33 // Illustration: Luna Magdalene

Banker dit hjerte for litteratur? Har du pulsen på den københavnske litteraturscene? Brænder du for at sætte fokus på de spirende forfattere, de små forlag og de skæve og eksperimenterende litteraturbegivenheder? Så er det dig vi leder efter! 

På VINK søger vi lige nu en litteraturredaktør, som kan varetage vores litteraturredaktion. Vi er et digitalt kulturmagasin, der fokuserer på de skæve vinkler og nye måder at afdække dit og vores København på. Vi vil med din hjælp gerne udforske nye sider af byen og præsentere det kendte fra en anderledes vinkel.

Vi forventer:

  • At du har et skarpt øje for formidling og den gode vinkel og kan give konstruktiv kritik på skribenternes tekster
  • At du er systematisk og fleksibel, men vigtigst af alt imødekommende
  • At du interesserer dig for litteratur og gerne vil formidle dens oversete sider
  • At du kan arbejde selvstændigt med din redaktion, men samtidig kan indgå i et større team af frivillige redaktører

Vi tilbyder:

  • Erfaring med skriftlig kulturformidling – lige til CV’et!
  • Stor kreativ frihed, hvor der er plads til at eksperimentere og afprøve egne ideer
  • En plads i et dynamisk, engageret team, hvor det sociale står højt på dagsordenen
  • Et stort netværk indenfor det kulturelle felt
  • Mulighed for at udvikle dine færdigheder med workshops og arrangementer gennem VINK


VINK er et non-profit kultursite. Alle på redaktionen arbejder frivilligt, og vi kan derfor ikke tilbyde dig løn. Til gengæld går vi højt op i at støtte din udvikling som redaktør. Du får vejledning, sparring og hjælp til idéudvikling. Samtidig får du mulighed for at deltage i forskellige kompetenceudviklende sessions, hvor vi sammen lærer om ting, der gør os til bedre agenter i det professionelle kulturfaglige landskab.


Stillingen er tidsmæssigt tiltænkt at kunne fungere sideløbende med et fuldtidsjob eller studie. Det er et stort plus, hvis du har en fleksibilitet i dit daglige skema, og at du har lyst til at deltage i de mange sociale tiltag.


Er du interesseret, eller kender du den rette person til stillingen? Så tøv ikke med at skrive en mail til Therese på redaktion@vinkkbh.dk. Vi vurderer ansøgninger løbende, så send din allerede idag!